Darovi za najmlađe sudionike u prometu

Autor

Na inicijativu Osnovne škole pri Specijalnoj bolnici u Krapinskim Toplicama, Odbor za sigurnost u prometu Krapinsko-zago

policija_djeca.jpg

Na inicijativu Osnovne škole pri Specijalnoj bolnici u Krapinskim Toplicama, Odbor za sigurnost u prometu Krapinsko-zagorske županije osigurao je financijska sredstva za nabavku prometnih znakova, semafora, didaktičkih igračaka, kaciga, tricikala i ostaloga.

Naime, najveći broj učenika – polaznika škole pri Specijalnoj bolnici svakodnevno putuje od svojih kuća, mnogi od njih samostalno javnim prijevozom. Riječ je o učenicima s teškoćama u razvoju kojima nije oštećena motorika te često u školu dolaze, osim javnim prijevozom, i pješice ili biciklom.

Kako ranije u školi nije bilo učenika koji se samostalno kreću u prometu, škola ih nije obučavala praktičnim vježbama, no sada se takva obuka mora provoditi. U tome im nabavkom potrebnih pomagala pomaže županijski Odbor, koji će pomagala svečano uručiti u ponedjeljak, 21. prosinca u 11,00 sati u prostorima škole pri Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama, Gajeva 2.

Ovoj svečanosti prisustvovat će župan Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik Odbora Ivan Jelenčić, članovi Odbora i drugi. Vjerujemo da ćete zajedno s nama prisustvovati ovoj dodjeli darova za najmlađe sudionike u prometu!

NAjčitanije