Dinamo u Ateni poveo s 1:0

PXL_190823_102384797.jpg

Pogotkom Josipa Šutala u sučevoj nadoknadi prvog poluvremena, Dinamo u Ateni vodi s 1:0.

Moharrami je ubacio dugu loptu na peterac, Petković je dobio skok i spustio loptu Mihaljičenku čiji udarac glavom Stanković čudesno brani. No, odbio je samo do Šutala koji zakucava loptu u gol.

Podsjetimo, hrvatski prvak večeras gostuje u Ateni kod grčkog prvaka AEK-a u uzvratnoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka. Momčad Igora Bišćana tražit će preokret nakon što je na Maksimiru u prvom susretu izgubila 2:1. Pobjednik iz ovog meča u play-offu će igrati protiv belgijskog prvaka Antwerpa.

Dinamo je u prvom ogledu izgubio unatoč jako dobroj igri u prvom poluvremenu, gdje je imao prilike za zabiti i više od jednog pogotka. U drugom dijelu uslijedio je totalni pad u igri hrvatskog prvaka te su Grci to iskoristili, kući odnijeli vrijednu pobjedu i tako Dinamu itekako otežali zadatak. Utakmica se igra u ovako specifičnom terminu za Ligu prvaka jer je prvi od dva susreta odgođen zbog navijačkih nereda u Ateni.

U očekivanju drugog poluvremena, valja reći da Dinamo nije dobro izgledao u ovom poluvremenu, ali to je sad manje važno. Imao je jednu pravu šansu i iskoristio je i to u najboljem mogućem trenutku. Veliki je ovo "poguranac" Dinamu za nastavak.