Dobra vijest za sve ljubitelje McDonald'sa u Zagorju

Stižu velike promjene u popularni „Mek“

mek-

Zašto mnogi Zagorci i Međimurci dolaze u Varaždin? Nije riječ ni o šetnji romantičnim Starim gradom, ni nekome koncertu ili izložbi... Ili Špancirfestu koji se održava samo zadnjih deset dana u kolovozu. Pravi mamac cijele godine je – McDonald's.

Varaždinska poslovnica tog popularnog lanca brze hrane nalazi u fazi obnove, sjajna je vijest za sve ljubitelje McDonlad'sa. Srušen je stražnji dio objekta, a velike promjene 'Mek' će doživjeti nakon dvadesetak godina.

Kako su za Varaždinski.hr rekli iz  McDonald'sove službe za odnose s javnošću, kada se poslovnica obnovi, restoran će imati obnovljeni gornji kat te sasvim novi način naručivanja.

„U novom modernom dizajnu interijeru gosti će pomoću samoposlužnih kioska svoje narudžbe moći izvršiti lakše i brže, što će omogućiti i nov način pripreme hrane. Zbog toga će oni u svojim omiljenim zalogajima moći uživati odmah nakon njihove pripreme“, najavljuju iz iz McDonald'sa

Iako su se u nekim medijima pojavili natpisi da će Varaždin dobiti još jednu poslovnicu, i to u gusto naseljenom kvartu u kvartu  Banfici, zasad iz McDonald'sa nema potvrde o širenju na nove lokacije.

NAjčitanije