Dodatna sredstva za asfaltiranje županijskih i lokalnih cesta

Autor

Uz sredstva za presvlačenje novim asfaltnim slojem dvanaest dionica cesta, Uprava za ceste Krapinsko-zagorske županije i

most_cesta.jpg

Uz sredstva za presvlačenje novim asfaltnim slojem dvanaest dionica cesta, Uprava za ceste Krapinsko-zagorske županije ishodila je i dodatna sredstva za asfaltiranje još nekih županijskih i lokalnih cesta, te sanaciju propusta i klizišta.

U drugoj fazi presvlačenja novim asfaltom u Zagorju će biti obuhvaćeno 45 tisuća četvornih metara županijskih cesta na 26 dionica, od kojih se 8 odnosi na nogostupe.

Natječaj za odabir izvođača je otvoren do 24. kolovoza, a radovi bi trebali početi oko 20. rujna. Također, odobrena su dva milijuna kuna za sanaciju dionice Vučak-Bedekovčina te za most u Konjščini, za što su u tijeku natječaji te se početak radova planira u listopadu.

Nakon provedenog natječaja odabran je izvođač i 23. kolovoza počinju radovi na sanaciji propusta na županijskoj cesti Mače-Poznanovec.Rrok za kompletnu izgradnju novog propusta je 60 dana te će u to vrijeme cesta biti zatvorena za sav promet.

NAjčitanije