DONJA STUBICA: ZIMSKA LIGA U B E L I

Autor

Caffe bar ˝TIN˝ Donja Stubica i GRAWE osiguranje d.d. Hrvatska
pozivaju Vas da se prijavite za ZIMSKU LIGU u B E L I ko

p_719962bela1.jpg
Caffe bar ˝TIN˝ Donja Stubica i GRAWE osiguranje d.d. Hrvatska
pozivaju Vas da se prijavite za ZIMSKU LIGU u B E L I koja će se odigravati od 15.02.2007. do 22.03.2007. svakog četvrtka u 20.00 sati u caffe bar-u TIN u Donjoj Stubici.


Liga će se odigrati po skupinama i to četiri skupine po 4 ekipe. Odigravaju se mečevi svaki sa svakim i dvije prvoplasirane ekipe plasirati će se u četvrtfinale.

Svakog četvrtka u 20.oo sati ( 15.02.,22.02. i 01.03.) odigrati će se jedno kolo turnira, a svaki sljedeći tjedan po jedna eliminacijska faza sve do finala 22.03.2006.

Prema pravilima su turnira u skupinama se igra do četiri dobivene partije, a u četvrtfinalu, polufinalu i finalu do pete dobivene partije.
Konzumacija u svim susretima je obavezna, a poražena ekipa snosi troškove.

Ekipa može prije početka natjecanja prijaviti 3 igrača od kojih bilo koja dva igrača mogu odigrati pojedino kolo turnira, ali se igrači ne mogu zamijeniti u već započetim mečevima.

Raspored odigravanja mečeva biti će unaprijed određen i izvješan na info panou, a u slučaju da bilo koja ekipa ne odigra meč u skupini gubi meč sa rezultatom 4 : 0.

Caffe bar TIN i GRAVE osiguranje d.d. osiguravaju vrijedne nagrade za tri prvoplasirane ekipe i to novčane nagrade ( caffe bar TIN ) i sponzorske poklon pakete ( GRAWE osiguranje ) o čemu će svi sudionici biti obaviješteni do kraja prvog dijela lige po skupinama.

Svi prijavljeni igrači dobit će, bez obzira na rezultate, godišnju policu osiguranja od nezgode u aranžmanu GRAWE osiguranja d.d.

Kotizacija iznosi 150,00 kuna po paru, a prijave se primaju najkasnije do 13.02.2007. na broj mobitela 098 / 1800–440 ili u caffe bar-u TIN uz uplatu kotizacije.

Puno sreće u igri žele Vam Caffe bar ˝TIN˝ Donja Stubica i GRAWE osiguranje d.d. Hrvatska
NAjčitanije