DRAMA U ZAGREBU: Urušila se ogromna skela, sumnja se da je netko ostao zatrpan?!

zagreb skela.jpg

Danas oko 12 sati u Petrinjskoj ulici u Zagrebu ispred policijske postaje urušila se ogromna skela, donose 24sata.

- Taman sam bio na semaforu prije. Zapuhao je vjetar i ogromna skela se zatresla i pala je na cestu i zgradu prekoputa. Radnici su istrčali van. Ta skela je na zgradi policije, tako da je odmah istrčala i policija. Nastala je panika. Ljudi su vrištali, zazivali upomoć. Neki su odmah potrčali pomoći unesrećenima iako ne znam je li itko tamo prolazio u tom trenutku - prepričao je čitatelj 24sata koji je vidio trenutak u kojem je u Petrinjskoj ulici u Zagrebu ogromna skela pala.

U prvoj dojavi je da je skela od oko 20 metara pala na vozila i osobu.Vatrogasci pretražuju je li netko ostao zatrpan ispod skele. Skela se srušila na jedan auto. Policija za sad prikuplja informacije o događaju te će kasnije izvijestiti javnost. Nije još poznato ima li ozlijeđenih.

- Prolazio sam ondje autom. Odjednom je istrčala policija, počeli su preusmjeravati promet. Jako grdo ovo izgleda. Sve je puno hitne, policije i vatrogasaca - kazao je čitatelj.

- Policija je govorila svima da se brzo odmaknu da ne bi još nešto palo. Trenutno je u Petrinjskoj nastao i veliki prometni kolaps - dodaje.