Drškom pijuka zamlatio bratića

Autor

Nakon što je u srijedu oko podneva Andrija Behin (59) pronađen mrtav u svojoj kući u Starom Golubovcu kod Lobora, mrtvoz

p_294118crn_pijuk.jpg
Nakon što je u srijedu oko podneva Andrija Behin (59) pronađen mrtav u svojoj kući u Starom Golubovcu kod Lobora, mrtvozornik je na njegovu tijelu pronašao hematome na prsištu, leđima i vratu, a mrtvo tijelo prevezeno je na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb kako bi se utvrdio uzrok smrti.


Prema izvješću zagorske policije nakon provedenih izvida i kriminalističke obrade nad 49-godišnjakom, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje za to da je 26. studenog oko 23 sata na cesti u Starom Golubovcu više puta oštećenog udario po tijelu i glavi drvenim drškom za pijuk. Zbog tih je ozljeda Andrija Behin premino.

Protiv osumnjičenog podnesena je kaznena prijava i bit će priveden istražnom sucu u Zagrebu.
Susjed preminulog Andrije, Dragutin Behin, rekao je da je pozvao policiju nakon što ga nije vidio čitav dan, a vrata njegove kuće nije mogao otvoriti, te je naveo kako su policajci uhitili Vladimira Behina, Andrijina bratića i susjeda.

Čuo sam u ponedjeljak navečer da je kod Andrije neko društvo, a nakon toga da se Andrija i Vladimir svađaju, ali nisam vidio napad. Već godinama svađaju se zbog šume rekao je Dragutin, koji kaže da je umirovljenik Andrija živio sam.

Izvor: Večernji list
NAjčitanije