Druga redovna Skupština udruge Petrože

Autor zagorje.com
UDRUGAPETROŽE_skupština_21_12_2021.jpg

Udruga Petrože - Krušljevo Selo održala je drugu redovnu godišnju Skupštinu u Krušljevom Selu. Skupština kao najviše radno tijelo udruge prihvatilo je opisno i financijsko izvješće za 2021.g. za razdoblje do 21.12.2021. predsjednika udruge, Darka Krušelj. U radnom dijelu donesene su odluke o korištenju prostora udruge, jednostavnom knigovodstvu, operativni i financijski plan za 2022. i Strateški plan za razdoblje od 2022-2027.g..

Udruga trenutno ima po popisu 29 članova a u ovoj godini udruzi su odobrena financijska sredstva u sklopu 2 natječaja Krapinsko-zagorske županije i sredstva jednokratne potpore grada Oroslavja. Udruga se ujedno sufinancira donacijama i članarinom članova. Sva izvješća, dokumentacija te računi su u pripremi i obradi te će biti predani po završetku svih projekata i programa, krajem 2021. i početkom 2022.g.

Zahvaljujući projektu udruge Petrože, Srednje škole Oroslavje i grada Oroslavja kao nositelja projekta u razdoblju od 2020.- 2021., na nivou grada donesen je početkom siječnja, usvajanjem od strane Gradskog vijeća i strateški dokument „Lokalni program za mlade“ što je jedan veliki uspjeh za našu zajednicu, razvoj civilnog društva na nivou grada, ali i same udruge, kažu u Udruzi.

Prije održavanja same Skupštine, članovi udruge su tradicionalno okitili jorgovan kuglicama i lampicama kod kapele Sv.Petra i Pavla u Krušljevom Selu a nakon završetka radnog dijela skupštine slijedila je podjela simboličnih nagrada vrijednim članovima udruge i volonterima te zajedničko druženje.

NAjčitanije