Dvije kazališne predstave u Krapini

Autor

Arhivska fotografija
Pučko otvoreno učilište Krapina za male i velike ljubitelje kazališne umjetnosti organizira gostov

eac8366e-4824-44f2-bf24-9c9321b4fba4.jpg

Arhivska fotografija

Pučko otvoreno učilište Krapina za male i velike ljubitelje kazališne umjetnosti organizira gostovanje dvaju kazališta u Festivalskoj dvorani. Prvi će na svoje doći mališani 23. studenog kada gostuje Dječje kazalište Smješko iz Zagreba s predstavom Ježeva kućica od 17 sati.

U predstavi glume Jelena Hadži Manev/Lana Gojak, Helena Kalinić/Beti Lučić, Hrvoje Zalar/Frano Mašković. Ulaznice po 20 kuna su u pretprodaji, a mogu se nabaviti i jedan sat prije predstave ne blagajni Festivalske dvorane.

Za odrasle, posebno one koji rado pogledaju dobru komediju, Pučko otvoreno učilište Krapina organizira još jedno tetarsko gostovanje. Tako će u Festivalskoj dvorani gostovati kazališna skupona Smjehotići iz Zagreba s predstavom Genijalci u Večernjoj školi . U ovoj komediji koju autorski potpisuje Matko Elezović, srednjoškolka Ela i njezin prijatelj Igor Končić zvani Konj u želji za brzom zaradom pripremaju glumački show.

U njihovoj nakani da postanu poznate face sa žutih naslovnica, svesrdno im pomažu domar iz Večernje škole uz asistenciju profesionalne glumice. Glumačku ekupu u kojoj su Jadranka Elezović, Ivica Pucar i Matea Elezović, predvodi sjajni Žarko Potočnjak, registrirani ovisnik o kazalištu i komediji. Predstavu Genijalci u Večernjoj školi možete pogledati 24. studenog od 19.30 sati.

Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti od 17. do 21. studenog od 12 do 14 sati po cijeni od 35 kuna, a na dan predstave od 17.30 do početka predstave, po 40 kuna na blagajni Festivalske dvorane.

NAjčitanije