Forumaši razveselili djevojčice biciklom i romobilom

Autor zagorje.com

FM SDP-a Zabok i FM SDP-a Bedekovčina organizirali su u prosincu humanitarni turnir u belotu u prostorijama DVD-a Pavlovec, u Pavlovcu Zabočkom. Cilj humanitarnog turnira bio je ostvariti božićne želje dvjema maloljetnim djevojčicama od 6 i 10 godina

forum

Naime, radi se o djevojčicama koje se nalaze u teškoj životnoj situaciji te su zbog obiteljske problematike djevojčice trenutno smještene u udomiteljskoj obitelji. Forumu se za pomoć obratila biološka majka djevojčica kojoj su se djevojčice povjerile kako bi ispod bora željele bicikl i romobil. Iako je često teško priznati i zatražiti pomoć, majka je sve svoje osjećaja stavila sa strane samo da svojoj djeci omogući sretan Božić. 

Kada su “forumaši“ čuli priču o nesretnoj sudbini djevojčica, odmah su prionuli na zadatak te u tom cilju organizirali humanitarni turnir u belotu. Odaziv na ovakav turnir humanitarnog karaktera bio je izrazito velik te se uspio sakupiti potreban novac za kupnju bicikla i romobila. Prije svega, važno je zahvaliti svim ljudima velikog srca koji su podržali humanitarnu akciju te sudjelovali u turniru. Također, veliku humanitarnost pokazali su i bistro-pizzeria „Tom Tom“ iz Zaboka, bistro-pizzeria „Lilly“ i bistro-pizzeria „Kod Tome“ iz Bedekovčine kao sponzori koji su osigurali nagrade za prva tri mjesta.

Forumaši  iz Bedekovčine i Zaboka posjetili su djevojčice u  njihovoj udomiteljskoj obitelji te ih iznenadili poklonima. Osim iznenađenja, “forumaši“ su imali kvalitetno druženje sa djevojčicama koje je bilo ispunjeno igrom, srećom, osmjesima i ljubavlju.

NAjčitanije