[FOTO] Ovo su najbolje učiteljice i učitelji u Zagorju!

Autor zagorje.com
-

U povodu Svjetskog dana učitelja, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih već tradicionalno nagrađuje najbolje odgojno-obrazovne djelatnike. Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 513 najuspješnijih u školskoj godini 2023./2024. koji će biti nagrađeni novčanim iznosom od 1.327 eura. 

Među njima su i oni iz Krapinsko - zagorske županije, a to su: Marica Celjak OŠ Bedekovčina, Irena Futivić Gimanzija AGM Zabok, Gordana Gregurović Petrović OŠ A. Cesarca Krapina, Barbara Hanjilec ŠUDIGO, Danijela i Ivan Paradi OŠ Bedekovčina, Jasminka Pernjek SŠ Krapina, Stjepan i Vesna Pisčić SŠ Zlatar, Stjepan Šalković SŠ Krapina, Erika Tušek Vrhovec OŠ A. Cesarca Krapina, Daniela Usmiani SŠ Bedekovčina, i Krešimir Varga SŠ Zlatar.

 

 

Svečanost dodjele održana je danas u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu. Tom prigodom nagrađenima se obratio ministar znanosti, obrazovanja i mladih prof. dr. sc. Radovan Fuchs. 
 
„Danas vam želim zahvaliti za sve što činite, za svaki trenutak posvećenosti, svaku riječ potpore, svaki napor koji ulažete u našu zajedničku budućnost. Svima vama koji ste odabrali tako častan i jedinstven poziv želim sretan Svjetski dan učitelja uz obilje zdravlja i osobnog zadovoljstva! Neka vas u vašem radu prate uspjesi i radost!“, istaknuo je ministar Fuchs.

Javni poziv za nagrađivanje otvoren je u lipnju 2024. godine, a prijave je razmatralo Povjerenstvo sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja ili osoba izabranih u znanstveno-nastavno, umjetničko-nastavno, znanstveno ili nastavno zvanje.

 

NAjčitanije