Gužve u smjeru mora i unutrašnjosti, na A2 kod naplate Trakošćan kolona duga 5 km

-

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II, ispred tunela Sveti Rok te između tunela Čelinka i čvora Maslenica u smjeru juga i između čvora Benkovac i tunela Bristovac u smjeru Zagreba, gdje se vozi uz povremene zastoje i kolone u pokretu, javlja HAK.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj vozi se u koloni prema naplati Trakošćan uz povremeno zatvaranje tunela Frukov Krč, na zagrebačkoj obilaznici gdje je kolona između čvorova Jankomir i Lučko u smjeru autoceste A1, na Krčkom mostu u oba smjera, osobito u smjeru kopna, na Istarskom ipsilonu kod čvora Matulji i tunela Učka u smjeru Rijeke te prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, prema pojedinim graničnim prijelazima te na prilazima trajektnim lukama i pristaništima. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na A2 Zagreb-Macelj: kolona na naplati Trakošćan duga je oko 5 km uz povremeno zatvaranje tunela Frukov Krč.

Povodom blagdana Velike Gospe na prilaznim cestama marijanskih svetišta očekuje se veći broj pješaka hodočasnika pa ostale sudionike u prometu pozivamo na pojačan oprez

NAjčitanije