HDZ kandidira HSS-ovku Vlastu Hubicki za županicu

Vlasta Hubicki

Teško je prognozirati danas ekskluzivitet, no neslužbeno, prvi smo koji imaju senzacionalnu političku

Vlasta Hubicki


Teško je prognozirati danas ekskluzivitet, no neslužbeno, prvi smo koji imaju senzacionalnu političku vijest: zajednička kandidatkinja HSS-a i HDZ-a sada je i službeno bivša županica, predsjednica HSS-a KZŽ, Vlasta Hubicki.

Odlučeno je to, neslužbeno doznajemo, na zatvorenom sastanku 'na vrhu' u Zagrebu, u utorak navečer. Koje je to kombinatorike plod znaju samo dogovaratelji, no njome će sigurno mnogi biti začuđeni, a mnogi, bome, i pogođeni. Prije svega oni HDZ-ovci koji su sami računali na kandidaturu.

Zanimljivu situaciju imat će i SDP. Kandidirat će se navodno aktualna županica, predsjednica SDP-a KZŽ, iskusna Sonja Borovčak, te njezin puno mlađi kolega, direktor ZARA-e Siniša Hajdaš Dončić.

Prema insajderima, daleko su veće šanse na strani Dončića, kojemu navodno naginje većina, a u prilog mu ide i visoka stručna sprema, koja se navodno sada postavlja kao uvjet za mjesto župana.

Olakotna okolnost je i njegova mladost koju stranka od ustoličenja 'relativno mladog' Milanovića, apostrofira kao prednost.



VEZANA VIJEST 1

VEZANA VIJEST 2

NAjčitanije