Hipokrat Taste Lab U Mariji Bistrici nova je gastro zabavna lokacija koju morate posjetiti

Autor Zagorje.com
dji_fly_20240725_140602_610_1721985956938_photo_optimized.JPG

Proteklog petka, Hipokrat Taste Lab, novi restoran u srcu Marije Bistrice, organizirao je rasprodanu večer komedije, poznatoj kao "Comedy dinner". Ovaj jedinstveni događaj kombinirao je vrhunski gastronomski doživljaj s premijernom izvedbom stand-up komedije popularnog komičara Aleksandra Lazića pod nazivom „Još putna pa idemo“.

Posjetitelji su imali priliku uživati u specijalno pripremljenom meniju restorana, gdje su se spojili kreativni autohtoni okusi i inovativni pristupi kulinarstvu, dok su se smijeh i veselje širili kroz salu zahvaljujući duhovitim skečevima i zapažanjima Lazića. Njegov novi show, premijerno izveden  pred publikom u Mariji Bistrici, tematizira  svakodnevne životne situacije, obiteljske odnose, kao i humor vezan za lokalnu zajednicu, što je posebno oduševilo okupljene.

Subota pred nama donosi pravu poslasticu u Hipokratu prvi live koncert u restoranu. Stiže Alen Đuras i DJ s početkom u 21 sat. Ulaz je slobodan.

Za sve ljubitelje dobre hrane i smijeha, Hipokrat Taste Lab već najavljuje nove događaje koji će spojiti lokalne i regionalne izvođače te vrhunsku gastronomsku ponudu. Novi „Comedy dinner“ s poznatim komičarom Lukom Bulićem održat će se u subotu 19. listopada. 

Svoje mjesto morate rezervirati te odabrati meni koji želite. Više na društvenim mrežama ili putem telefona  049/301-914.