Horor u tramvaju, tata Ivica apelira: ‘Podijelite ovo da bolesniku stanemo na kraj’

tramvaj

Na društvenim mrežama osvanula je nova objava koja upozorava na slučaj pedofilije u Zagrebu. Ovaj put nemila scena dogodila se u tramvaju.

Objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

“Pozdrav svima,
Kao što već neki znate, dijete (12) je u petak 03.11.2023 u tramvaju br. 11 oko 10:30h napadnuto od strane za sada još uvijek nepoznatog počinitelja-pedofila. Dijete je ušlo u tramvaj za Črnomerec na stanici Trga bana Jelačića a počinitelj-pedofil je već bio u njemu. Napad se desio od stanice na Frankopanskoj ulici u sredini tramvaja tzv. harmonika dio te je trajao slijedeće tri stanice do Vodovodne/Mandalićine kada se dijete uspjelo othrvati i maknuti od njega. Pedofil je sišao stanicu kasnije kod Sv. Duha a dijete nastavilo vožnju do Črnomerca u drugom kraju tramvaja te je potreseno i uplakano stiglo kući.

Napadač/pedofil je dijete tijelom stiskao uz bok tramvaja ne puštajući je da ode blokirajući joj put te joj izgovarao perverzne riječi. Dijete je pogledom signaliziralo starijoj gospođi da nešto nije u redu, ali gospođa vjerojatno nije shvatila i sišla na jednoj od stanica. Policija je na vrijeme o svemu obavještena, ali snimka iz tog tramvaja zbog tehničkih poteškoća nije upotrebljiva. Nažalost, dijete je zaboravilo mobitel kod kuće te ga nije imala sa sobom. Čekaju se snimke gradskih kamera u nadi da će biti upotrebljive.

Povezana vijest: Pogledajte video iz tramvaja: Kontrolorka ZET-a zašamarala učenika

Tražimo podebljeg čovjeka-pedofila u 50-60im godinama, visine cca 185 cm, naboranog ali više kao podbuhlog lica, neuredne rijetke sijede brade, sijede kose ali proćelav, taj dan nosio je tamnu jaknu, bazdio na alkohol.

Molim sve koji su možda nešto vidjeli u tramvaju tog dana ili sve koji možda sumnjaju u nekoga koji odgovara gore navedenom opisu da se jave preko komentara, porukom, slikom ili na dole navedeni broj telefona. Sve informacije možete javiti i na II. policijsku postaju Črnomerec ili na 192 ali bio bih vam zahvalan da se i meni obratite.

Zahvaljujemo svima koji će ovo podijeliti ili dati informacije koje bi nam mogle pomoći da ovom bolesniku stanemo na kraj i da zaštitimo našu djecu od seksualnih zlostavljača.
Grad će ti postati mali i naći ćemo te, kad tad!!!

Molim vas podijelite i HVALA VAM!”, piše u objavi na Facebooku.