HSP održao obnoviteljski izborni zbor u Stubičkim Toplicama

Autor Zagorje.com

Hrvatska stranka prava (HSP) KZŽ dana 28.03.2013. održala je obnoviteljski izborni zbor HSP-a za općinu Stubičke Toplice

stubiske12.jpg

Za predsjednika podružnice izabran je Zdravko Jagić, dopredsjednici:Ivan Silvio Matok, Reno Janeš Rizničar je Maja Šturlan, a tajnica Lidija Jagić.Članovi izvršnog odbora podružnice su: Zvonko Kišur, Darko Bezak, Elvis Jarebica i Zdravko Petek, a nadzorni odbor čine: Dražen Potočki, Nikola Kucelj i Matija Kraševec.

Zboru je bio nazočan povjerenik HSP-a za KZŽ Stjepan Ranogajec koji je i proveo postupak izbora dužnosnika i tijela podružnice HSP-a Stubičke Toplice.

Nakon izbora prisutnima se obratio novoizabrani predsjednik Zdravko Jagić, koji se  zahvalio na ukazanom povjerenju i predstavio plan akrivnosti za naredno razdoblje.

Između ostalog je rekao da HSP izlazi samostalno na izbore i zatražio od županice Sonje Borovčak i članova županijskog poglavarstva da se očituju zašto još nisu prekinuli ugovor o JPP sa Sunce Koncernom i da vrate županiji 74 000 m2 zemljišta i da zadrže 11 milijuna kuna koje je Sunce dalo kao garanciju za poštivanje ugovora. Tražimo da županija raspiše novi međunarodni natječaj za izgradnju kompleksa Stubaki. Građani Stubičkih Toplica imaju pravo znati istinitu informaciju o stanju koje je u njihovoj Općini.

NAjčitanije