HSS bira novo vodstvo: Hubicki bez konkurencije

Prema svemu sudeći i dalje će frtalj svojeg zagorskog HSS-ovskog svijeta voditi dosadašnja predsjednica Vlasta Hubicki.

vlasta_hubicki.jpg

Prema svemu sudeći i dalje će frtalj svojeg zagorskog HSS-ovskog svijeta voditi dosadašnja predsjednica Vlasta Hubicki. Sada su još uvijek u tijeku unutarstranački izbori, a izborna skupština Županijske organizacije HSS-a Krapinsko-zagorske županije održat će se, simboličnog datuma, 29. studenoga. Tada ćemo saznati hoće li Hubicki imati protukandidata ili su odustali oni koji su mislili konkurirati za to mjesto.

Prema političkim kuloarima predsjednica neće imati konkurenta. Nitko se ne usudi proturječiti jednoj čvrstoj ženi na čelu stranke, kao što je Hubicki. Tako se šuška.

- Da, kandidirat ću se za predsjednicu ŽO HSS-a. I na odboru ŽO HSS-a KZŽ većinom je glasova potvrđen prijedlog predsjedništva ŽO, a to je da je kandidatkinja za predsjednicu ŽO HSS-a budem ja - potvrdila je predsjednica Vlasta Hubicki koja tu ulogu drži u svojim rukama od 1999., iz vremena, kada je, sama priznaje, u HSS-u bilo puno razmirica, a koje je novo vodstvo, kaže,uspjelo pomiriti. - Za potpredsjednike stranke su kandidati Željko Zozoly, Željko Lisak, Stjepan Horvat i Mirko Horvat, za tajnika Dražen Čvek, a za blagajnika Vilim Pasariček - rekla je Hubicki, koja dodaje kako se svaki od članova ima pravo kandidirati na skupštini ukoliko skupi potpise.

- To je njegovo legitimno pravo i vi znate da se HSS uvijek ponašao demokratski - zaključila je Hubicki.

NAjčitanije