HSS izlazi na izbore s HSLS-om

U Zlatar Bistrici u subotu, 17. ožujka, održana je sjednica Glavnoga odbora Hrvatske seljačke stranke, koja je bila zat

p_565032HSS1 (855 x 641).jpg
U Zlatar Bistrici u subotu, 17. ožujka, održana je sjednica Glavnoga odbora Hrvatske seljačke stranke, koja je bila zatvorena za javnost. Po završetku sjednice održana je konferencija za novinare na kojoj je Josip Friščić, predsjednik HSS-a, kazao kako je na sjednici analizirana usklađenost 20 poglavlja programa i «od danas možemo govoriti o zajedničkom programu».

HSS i HSLS u utorak, 20. ožujka, u Europskom domu u Zagrebu potpisat će Sporazum o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore 2007. HSS će sporazum zaključiti i sa PGS-om, a u tijeku je razmatranje sklapanja sporazuma s još nekim regionalnim strankama.

Na pitanje novinara , predsjednik HSS-a Josip Friščić ocijenio je i rad Županijske organizacije HSS-a Krapinsko-zagorske županije, koja je među najaktivnijima u Hrvatskoj. Na posljetku, HSS je na izborima od glasača uvijek ovdje dobivao dobru ocjenu, kazao je Friščić.

Održavanje sjednice Glavnoga odbora HSS-a u Zlatar Bistrici također je priznanje stranci na ovome području i ljudima koji je vode.

Predsjednik HSS-a Josip Friščić i predsjednica Županijske organizacije HSS-a Vlasta Hubicki kod poprsja dr. Stjepana Radića, ispred Doma kulture u Zlatar Bistrici, položili su cvijeće i zapalili svijeće.

Tijekom nedjeljnog popodneva Općinska organizacija HSS-a obilježila je 10. obljetnicu Obnoviteljske skupštine HSS-a u Zlatar Bistrici, o čemu je opširnije govorio predsjednik Božidar Kuštović.

NAjčitanije