Hum na Sutli: Bioterapija po Zdenku Domančiću

Autor

U Humu na Sutli će već treći puta od 28. do 31. 10. raditi bioterapeut Željko Marušić iz Zagreba. Terapije će se održ

domancic_bioenergija (747 x 500).jpg

U Humu na Sutli će već treći puta od 28. do 31. 10. raditi bioterapeut Željko Marušić iz Zagreba. Terapije će se održavati u predvorju kino dvorane tik uz granični prijelaz.

Bioenergetski tretmani su odavna dokazani kao odličan način liječenja, daleko prije službene medicine. I Isus je polagao ruke i na taj način liječio ljude! Mojsije je bio najpoznatiji radiestezist, ali i iscjeljitelj, što potvrđuju sve vjerske knjige. Način liječenja je jednostavan i, što je vrlo važno, bezbolan. Osnova je usmjeravanje bioenergije na bolesne dijelove tijela što se čini polaganjem ruku na oboljela mjesta.

Upravo bioenergetski koncept pokriva širok raspon djelovanja od sprečavanja bolesti do liječenja, pri čemu bioterapija ima veoma važnu ulogu. Bioterapija, naime, zajedno s klasičnim oblicima rehabilitacije sprečava klasične bolesti - tjelesne i psihičke.
Višak ili manjak bioenergije ruši usklađenost energetskog tijela što može dovesti do pojave bolesti. Bioterapijom se usklađuju enegije, uspostavlja ravnoteža na svim razinama osobe: tjelesnoj, osjećajnom, duševnoj i duhovnoj.

Bioenergija kao prirodno liječenje izvrsno se nadopunjuje s klasičnom medicinom. Ova metoda priznata i od strane Svjetske zdravstvene organizacije, pomaže osobi ojačati imunološki sustav i pokreće tijelo na samoiscjeljivanje.

Bioenergijom se liječe neuromuskulaturne i neurološke bolesti, reuma, srce, krvotok, oči, uho, hemoroidi, glavobolja i migrena, štitnjača, tumori, astma, ženske bolesti, reumatske bolesti, giht, artroza koljena, želudac, dijabetes, gangrena, dekubitus, usna šupljina, mjehur, crijeva, herpes, išijas i diskus hernija, jetra, žuč i kolesterol, bubrezi, koža, krvne žile i vene posebno, sinusi, muški problemi - od prostate do potencije, alergija, kralježnica i osteoporoza, kifoza, skolioza i spondiloza, te, što treba posebno istaknuti, bioterapijom se podiže obrambeni sustav tijela.

Željko Marušić je diplomirao u školi Zdenka Domančića, počasni je član udruge Wellnes aura iz Osijeka koja ga je proglasila majstorom bioenergije i radiestezije, te član Kluba radiestezista, bioenergetičara i istraživača iz Zagreba.


Rezervacije na telefon:
098 763 268, 091 542 0143 (Blanka),
098 410 480 i 091 765 6767 (Željko)
ili
E-mail: [email protected]
Internet: www.bioenergija-marusic.com

NAjčitanije