I zagorski HDZ se uključuje u prikupljanje pomoći unesrećenima u poplavama

Autor Zagorje.com

Na jučerašnjoj izvanrednoj sjednici stranačkih tijela HDZ - a KZŽ, donijeto je nekoliko odluka s ciljem pomoći našim sugrađanima u područjima stradalima od poplave.

zarko.jpg

Na jučerašnjoj izvanrednoj sjednici stranačkih tijela HDZ - a KZŽ, donijeto je  nekoliko odluka s ciljem pomoći našim sugrađanima u područjima stradalima od poplave. 

Predsjednik HDZ-a Krapinsko - zagorske županije, Žarko Tušek, nakon osobnog kontaktiranja župana pogođenih županija, istaknuo je modele pomoći u kojima će se uključiti zagorski HDZ.
 
1. HDZ-ovi gradonačelnici i načelnici na području županije uplatiti će jednokratni iznos pomoći u skladu sa svojim mogućnostima na račun pogođenih općina i gradova!
2. Svi vijećnici, na svim razinama, odreći će se svoje mjesečne naknade kako bi se ta sredstva uplatila na račun Crvenog križa!
3. U svim gradskim i općinskim organizacijama HDZ-a sakupljati će se pomoć (hrana, potrepštine, itd.) za unesrećene!
4. Definirati će se popis domaćinstava koje su spremne prihvatiti naše prijatelje koji su ostali bez domova do trenutka dok se ne steknu uvijeti za njihov povratak!

Predsjednik HDZ-a KZŽ također apelira na sve ljude dobre volje da se uključe u ovu akciju te da na bilo koji način pomognu ljudima koji su ostali bez svojih domova.

NAjčitanije