Invalid u kolicima propucao suprugi glavu pred sinom

Autor

Jučerašnja svađa između supružnika Meri i Ivana Miletića koji žive u Zlataru u naselju Vrhovčak 12 završila je pokušajem

pedofil200.jpg

Jučerašnja svađa između supružnika Meri i Ivana Miletića koji žive u Zlataru u naselju Vrhovčak 12 završila je pokušajem ubojstva u kojem je Ivan teško ranio svoju suprugu Meri. Ivan Miletić (34), kako doznajemo, vatrenim je oružjem jučer oko 18 sati pucao u svoju suprugu Meri (32), a nakon tog krvavog čina sam se prijavio policiji.

To se navodno dogodilo pred očima njihovog malodobnog sina, koji je, u velikom šoku, zajedno s troje ostale braće sklonjen kod susjeda. Kad je ekipa Večernjeg lista stigla na mjesto događaja, trajao je policijski očevid u obiteljskoj kući Miletićevih.

Ivan Miletić je suprugu navodno pogodio s dva metka. Jednim ju je pogodio u glavu i prošao kroz nju, a drugim ju je pogodio u predjelu prsnog koša. Meri je, saznajemo, stabilizirana na anesteziologiji u Općoj bolnici Zabok, te u pratnji liječnika prevezena na neurokirurgiju u zagrebačku Vinogradsku bolnicu kako bi joj se iz tijela otklonio zaostali metak. Ivan će pak najvjerojatnije danas biti sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Od susjeda doznajemo da je obitelj Miletić bila mirna i nikada nisu primijetili da bi se supružnici svađali. Jučer je navodno do svađe došlo jer je Meri htjela napustiti supruga što on nikako nije mogao podnijeti, no o razlozima njenog odlaska susjedi ništa ne znaju. Obitelj Miletić inače vodi staklarski obrt i imaju četvero malodobne djece, od kojih, neslužbeno doznajemo, je dvoje iz Merinog prvog braka. Djeca su u trenutku našeg dolaska bila sklonjena kod susjeda, a policija nije dozvolila kontakte.

Inače, Ivan je već trinaest godina u invalidskim kolicima pa se među susjedima proširila priča da i zbog toga vjerojatno nije mogao podnijeti da ga supruga ostavi.

Zagorje.com/Večernji list

NAjčitanije