Iskrvario usred noći na razbijenom prozoru

Autor

Nakon slučaja nesretne pogibije 35-godišnjeg muškarca u Zadru, još je jedna osoba, ovaj put u Zagorju, preminula od posl

p_544871iskrvario.jpg
Nakon slučaja nesretne pogibije 35-godišnjeg muškarca u Zadru, još je jedna osoba, ovaj put u Zagorju, preminula od posljedica iskrvarenja nakon razbijanja stakla. Mirko Cerovac (60) iz Radoboja, zbog obilna krvarenja preminuo je u prizemnom dijelu svoje obiteljske kuće u nedjelju ujutro oko tri sata.


Rana na potkoljenici

Tijekom noći, na skromnoj obiteljskoj kući koju je dijelio sa svojim bratom Viktorom Cerovcem zašao je na bratov balkon te razbio prozorsko staklo kuhinje na etažnom dijelu kuće u vlasništvu svog brata Viktora Cerovca i prilikom pokušaja ulaska s balkona u unutrašnjost kuće zadobio reznu ranu na lijevoj potkoljenici. Nakon što je počeo jako krvariti, u prizemnom dijelu kuće, koja je u njegovu vlasništvo, iskrvario je i preminuo.

Susjedi preminulog Cerovca rekli su nam da je Mirko bio bolesna osoba, imao je epilepsiju, a često je znao zaviriti i u čašicu. Kuću je dijelio s bratom, koji živi negdje u Sloveniji i rijetko je svraćao u Radoboj. Susjedi su čuli da je najvjerojatnije pao s balkona i preminuo od zadobivenih ozljeda. Što je Mirko u sitne jutarnje sate radio na balkonu svog brata, nitko ne zna. Pretpostavljaju da je kroz stakleni prozor u kuhinju htio ući ne bi li se domogao kakva alkoholnog pića.

Nije bilo pomoći

No, pod utjecajem alkohola razbijanje stakla i pokušaj ulaska u bratovu kuhinju bio je koban. U sitne sate nije mu imao tko pomoći jer je Mirko stanovao sam, a u susjednoj kući ne živi nitko. Posjetili smo i njegova sina i snahu, koji žive stotinjak metara dalje, no oni su odbili s novinarima razgovarati o tragediji..

Izvor: Večernji list
NAjčitanije