IZBORI-ZDS-HSLS za suradnju s HDZ-om i SDP-om

Autor

Predsjednik ZDS-a Stanko Belina na današnjem je predstavljanju liste ZDS - HSLS, rekao da je svaki rezultat ispod 20 po

belina200.jpg

Predsjednik ZDS-a Stanko Belina na današnjem je predstavljanju liste ZDS - HSLS, rekao da je svaki rezultat ispod 20 posto osvojenih glasova neuspjeh za koaliciju koja je otvorena za poslijezbornu suradnju i s HDZ-om i SDP-om.

Predsjednik ZDS-a Stanko Belina

Predsjednik ZDS-a Stanko Belina kandidat je za zagorskog župana i zabočkog gradonačelnika, a na koalicijskoj su listi stranke zastupljene u omjeru 2 : 1 u korist ZDS-a.

ZDS je uvjeren da su građani prepoznali oporbeni rad ZDS-a u protekle četiri godine, koji se očitovao u niz akcija, od peticije protiv odredbe o nula promila do borbe protiv izgradnje centra za azilante u Stubičkoj Slatini.

Belina je istaknuo kako je cilj koalicije da Zagorje postane kulturni i gospodarski čimbenik u državi, a ne, kako je rekao, da nam se smiju kad kažemo da smo Zagorci.

Mi smo jedini biračima predstavili cjelovit program, pod geslom "Ljudi za snažno Zagorje", te program za grad pod nazivom "Zabok - mali Monaco".

Na našoj su listi uspješni poduzetnici, liječnici, profesori i znanstvenici koji će živjeti za politiku, a ne od politike, naglasio je Belina.

NAjčitanije