Jedna osoba teško, a sedam lakše ozlijeđeno

Autor


Tijekom minulog vikenda policija je evidentirala 9 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško, a sedam njih lakš

policija.jpg


Tijekom minulog vikenda policija je evidentirala 9 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško, a sedam njih lakše ozlijeđeno.

U Zlatar Bistrici je u sudaru automobila i bicikla, biciklista teže ozlijeđen. Nesreće s lakše ozlijeđenim osobama dogodile su se u Humu Stubičkom, Oroslavju, Mokricama, Velikoj Vesi i Bedekovčini.

U noći sa subote na nedjelju policija je na području Krapinsko-zagorske županije provela preventivno-represivnu akciju usmjerenu na pojačani nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu.

Nadzirano je ukupno 70 vozača, kojom prilikom je utvrđeno 15 prekršaja, od čega se tri odnose na alkoholiziranost, šest na nepropisnu brzinu, itd. U kriminalitetu su evidentirana tri oštećenje tuđe stvari, dvije krađe, te po jedna prijetnja i nedozvoljena trgovina.

Od prekršaja zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira i tri nasilnička ponašanja obitelji. Zabilježeno je i pet požara suhe trave i niskog raslinja, te dva na građevinama u Stubičkim Toplicama i Loborskom Završju.

NAjčitanije