Josipoviću potpora i zagorskih umirovljenika

Autor

Županijski Odbor Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Krapinsko-zagorske županije početkom je tjedna potvrdio odluku sre

josipovic_zagcom.jpg

Županijski Odbor Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Krapinsko-zagorske županije početkom je tjedna potvrdio odluku središnjice stranke da se u drugom krugu predsjedničkih izbora u nedjelju podrži kandidata SDP-a Ivu Josipovića. HSU poziva svoje članstvo, ali i sve ostale umirovljenike, da svoj glas daju Josipoviću.
Preporuka članstvu za podršku kandidatu prema stavu predsjedništva nije samo odraz volje vodstva, nego i ranijeg opredjeljenja umirovljenika koje je utvrđeno anketama. Od 672 anketirana člana HSU na izbornim skupštinama stranke, Josipović je dobio 253 glasa, Bandić 121, Vidošević 112, Pusić 70, Hebrang 20 glasova…

Prihvati li svih 30 tisuća članova HSU-a u Krapinsko-zagorskoj županiji preporuku svoje stranke i izađu na nedjeljne izbore, bit će to značajna podršku Ivi Josipoviću u borbi za Pantovčak.

Na dnevnom redu 2. sjednice ŽO HSU, koja je održana u Oroslavju, bila je i priprema za osnivanje dviju novih organizacija u Klanjcu i Humu na Sutli te informacija o aktivnostima izgradnje županijskoga doma umirovljenika u Zaboku. Stranka je u Zaboku, nakon provedenog javnog natječaja, dobila na korištenje prostor u staroj zgradi policije, tako da će uskoro nova adresa HSU-a biti u ulici Matije Gupca 53a, prvi kat.

NAjčitanije