Kestenijada DND-a Đurmanec privukla velik broj djece i roditelja koji su uživali u radionicama, kestenima i mađioničarskoj predstavi 

Autor Zagorje.com
kestenijada đurmanec (11).jpg

U subotu je na igralištu u Podbrezovici, u općini Đurmanec održana druga po redu Kestenijada, u organizaciji Društva naša djeca Đurmanec.

Okupio se velik broj roditelja i djece koji su uživali u druženju, jesenskim radionicama, u kojima su se izrađivali razni ukrasi od jesenskih plodova, pečenim kestenima, toplom čaju i društvenim igrama. 

Na kraju druženja djecu je najviše privukla mađioničarska predstava Vladimira Štimca “Jesenska čarolija-čarobni štapić“, u kojoj je mađioničar Vladimir svojim trikovima zabavio i nasmijao djecu. 

Iz DND-a Đurmanec zahvalili su se na podršci mještanima oko organizacije samog događanja te se vesele sljedećim radionicama i druženju.

Kestenijadu je podržao i načelnik Damir Belošević koji je bio iznimno zadovoljan odazivom. – Veseli me što roditelji s djecom uživaju u svemu što su pripremile vrijedne članice i članovi DND-a Đurmanec. Zahvaljujem im na trudu i vjerujem da ćemo se i na sljedećim radionicama okupiti u tako velikom broju – istaknuo je načelnik Belošević. 

NAjčitanije