Konferencija TOURISM 365: najintrigantniji event godine

Autor Zagorje.com
3 B2B Marketplace 2023.jpg

S iznimnim zadovoljstvom najavljujemo najdinamičniju, najintrigantniju i najvažniju konferenciju ove godine, koja dovodi niz vodećih svjetskih stručnjaka iz turizma pred hrvatsku publiku. 

Tijekom dva dana više od 30 lidera iz sektora predstavit će svoje viđenje budućnosti turizma i podijeliti svoja iskustva i potencijalna rješenja na aktualne trendove i izazove poput održivog poslovanja i transporta, utjecaja umjetne inteligencije i klimatskih promjena, brojnih tržišnih promjena, inovativnih proizvoda i neiskorištenih potencijala.

👉 Izravno s New York Climate Week-a dolazi Juliet Kinsman, globalno priznata zvijezda održivog turizma i urednica u Conde Nast Travelleru i donosi ekskluzivne informacije i iskustva o strategijama održivosti. Imat ćemo priliku čuti i kako današnji luksuz vidi urednica slavnog branda premium turizma Mr i Ms Smith.
👉 Tom Hall, potpredsjednik Lonely planeta, otkrit će kako se  najpoznatiji turistički vodič prilagođava novim zahtjevima tržišta i koje trendove oblikuju njihovu budućnost.
👉 Adele Youngs, svestrana liderica koja je pokrenula turizam mladih diljem Europe objasnit će nam zašto su nove generacije ključne za turističku industriju te otkriti što motivira njihovu turističku potrošnju.
👉 Eduardo Santander, direktor Europske turističke zajednice i jedan od najispirativnijih i najkarizmatičnijih turističkih lidera, moderirat će Ministarski Forum u kojem će sudjelovati Ministri turizma Hrvatske, Slovenije i Austrije - Tonči Glavina, Matjaž Han i Susanne Kraus-Winkler i otkriti kakve strateške poteze planiraju u razvoju turizma kao odgovor na brojne promjene na tržištu.
👉 CREW zajednica TikTokera Daria Marčaca otkrit će nam sve o Z generaciji i onima koje ih slijede i važnosti poznavanja trendova na socijalnim mrežama te kako ih koristiti u turizmu.
👉 LEAP Summit i HUKI ekipa okupljanju najjače umove umjetne inteligencije u turizmu u Hrvatskoj kako bi nas upoznali s budućnošću turizma i kako je dočekati spremni. 

Na konferenciji će svoje znanje i iskustvo podijeliti sa sudionicima T365 i : 
Istvan Ujhelyi, UN Ambassador, Kristjan Staničić, Direktor HTZ, Alessandra Priante, Predsjednica talijanske nacionalne TZ, George Tziallas, savjetnik u DBC diadikasia, Frederico Fernandes, Direktor Arab Aviation Summita, Siniša Topalović, Globalni direktor savjetovanja, Horwath HTL, Csilla Mezosi, Secretary general, ESPA, Thomas Bömkes, CEO, Diversity Tourism / ITB Berlin, Robert Dee i Tine Murn, suosnivači New Deal Europe, Caroline Couret, Direktorica Creative Tourism Network, Damir Hoyka, Art photographer & Founder of Fotosofia, Ivana Budin Arhanić, Članica Boarda, Valamar Riviera, Hajdi Ćenan, Co-Founder & CEO, airt, Roberto Gobo, direktor digitalnog razvoja, Valamar Riviera, Adrian Krajcar, TikTok creator, Crew sa 1.1M pratitelja, Bruno Bajec, Senior Regional Manager, Dell, Tena Žganec, Project Manager, Innovation Centre Nikola Tesla & Nuqleus, Magdalena Zatko, Jan Mihaljević i Tin Gojković, TikTok kreatori, Crew.

Konferencija, u suradnji s New Deal Europe, dovodi i više od 30 kvalificiranih globalnih buyera, koji će održati više od 500 sastanaka sa najznačajnijim domaćim hotelskim kompanijama i putničkim agencijama te tijekom 5-dnevnog studijskog putovanja posjetiti i 5 turističkih destinacija i upoznati sadržaje i ponude izvan glavne turističke sezone te potaknuti dovođenje novih turista tijekom cijele godine. Agencije poput Insight Vacations, Trafalgar Tours, Traicon, Grand Circle, Gate 1 Travel, Leger Shearings Holidays, Regent Holidays i druge po prvi puta će posjetiti Hrvatsku s ciljem pokretanja suradnji za cjelogodišnje poslovanje.    

„Hrvatski turizam je na raskrižju – prilika je mnogo, ali samo odgovornim pristupom i praćenjem tržišnih trendova možemo osigurati dugoročnu održivost. Promjene i izazovi su veliki, stoga je ključno biti otvoren za nove ideje i spreman izaći iz zone komfora. Učeći iz iskustva drugih, možemo stvoriti budućnost u kojoj turizam postaje naš ponos, a gosti dolaze tijekom cijele godine. Tko se slaže, nek’ nam se pridruži na konferenciji i uči s nama od najboljih.“ – Ivana Kolar, direktorica Julius Rose i organizatorica konferencije.