Kongres Perspektive ruralnog turizma

Autor


Perspektive ruralnog turizma“ naziv je prvog Hrvatskog kongresa ruralnog turizma s međunarodnim sudjelovanjem,

p_989326Gupceva_lipa_max.jpg

Perspektive ruralnog turizma“ naziv je prvog Hrvatskog kongresa ruralnog turizma s međunarodnim sudjelovanjem, koji se od sutra pa do 21. listopada održava na Hvaru.



Na kongresu sudjeluju i predstavnici Krapinsko-zagorske županije te Zagorske razvojne agencije, koji su prijavili četiri rada: Turistički klaster po Sutli i Žumberku, potom Trener ruralnog turizma – Kritički prijatelj i katalizator primjene uspješnih primjera, zatim Razvoj ljudskih potencijala i ruralni razvoj pilot – prekogranične regije Zagorje – Kozjansko, te Inovativni turistički proizvodi kao model razvoja ruralnog turizma u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Inače, kongres obuhvaća niz izuzetno zanimljivih tema – od ambijentalnosti i izvornosti u funkciji ruralnog turizma, preko uloge odnosa s javnošću u razvoju ovog tipa turizma, pa do zaštite tradicijske proizvodnje. Među govornicima su gosti iz Slovenije, Austrije, Rumunjske, Velike Britanije i Njemačke, kao i Svjetske turističke organizacije te Europske federacije ruralnog turizma.
NAjčitanije