Konjščina sutra slavi Dan općine i Župe

Autor

Konjščina sutra proslavlja Dan Općine i župe Svetog Dominika, a tim je povodom osmišljen bogat program. U 9 sati načelni

Konjščina sutra proslavlja Dan Općine i župe Svetog Dominika, a tim je povodom osmišljen bogat program. U 9 sati načelnik općine i predsjednik Općinskog vijeća primit će učenike završnih razreda osnovne škole koji su prošli s odličnim uspjehom.

U 11 sati u Crkvi svetog Dominika bit će održana sveta misa, a u 19 sati na rasporedu je svečana sjednica Općinskog vijeća i Poglavarstva.

Sutra je na rasporedu i noćni nogometni turnir uz zabavni program Ovogodišnja novost je pučka veselica kod Starog grada u Konjščini koju u subotu, 9. kolovoza tijekom poslijepodneva priprema udruga Grofovija Konjski u suradnji s konjščinskim streličarima i pčelarima.

Svoj doprinos dat će također konjščinski ribiči i lovci organizacijom natjecanja posljednjeg dana proslave dana općine i župe, 10. kolovoza. DVD Konjšina u suradnji sa Općinom, priprema Nedjeljeno poslijepodne s mladim vatrogascima, koje će se održati u sklopu programa proslave Dana općine Konjščina.

Druženje će se održati od 17 sati kod Vatrogasnog doma u Donjoj Konjšćini, a predviđene su vatrogasne vježbe i igre, kojima će najmlađi vatrogasci i pripadnici vatrogasne mladeži DVD-a Konjšćina prikazati svoj dosadašnji rad.

NAjčitanije