Krapinsko-zagorska županija na turističkom sajmu u Zagrebu

Autor

Županica Vlasta Hubicki jučer je u Paviljonu 10A Zagrebačkog velesajma svečano otvorila štand Krapinsko-zagorske županij

velesaja1.jpg

Županica Vlasta Hubicki jučer je u Paviljonu 10A Zagrebačkog velesajma svečano otvorila štand Krapinsko-zagorske županije, koja na “Danima gastronomije i turizma”, do ove nedjelje, sudjeluje kao jedan od izlagača.

Otvorenju štanda prisutvovali su Zdenko Mičić, državni tajnik za turizam i Robert Pende, pomoćnik ministra mora, turizma, prometa i razvitka, te brojni gosti.

Nakon svečanog otvorenja, druženje uzvanika i posjetitelja s izlagačima na štandu Krapinsko-zagorske županije nastavljeno je degustacijom vina, sireva i meda domaćih proizvođača, uz glazbenu pratnju tamburaškog sastava “Zelenjak”.

Uz Županiju, suizlagači na štandu su županijska Turistička zajednica, Poljoprivredna zadruga “Puran zagorskih brega”, Udruga Vino Zagorje i proizvođači sireva.

u sklopu predstavljanja Muzeja Hrvatskog zagorja, predstavila se manifestacija Viteški turnir koja će se održati u Gornjoj Stubici u lipnju. U Turističkoj zajednici županije od ovog sajma očekuju povećan dolazak turista s područja Zagrebačke županije.

Nastup Krapinsko-zagorske županije na Zagrebačkom velesajmu danas se nastavlja predstavljanjem županijskog Informativnog vodiča te promocijom AGRO ponude, odnosno županijske robne marke Puran zagorskih brega i autohtonih zagorskih sireva.

NAjčitanije