Krapinsko-zagorska županija partner na sajmu u Sunji

Autor

Nastavljajući intenzivnu suradnju Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije koju su pokrenuli županica Marina Lov

logoVELIKI_600_400.jpg

Nastavljajući intenzivnu suradnju Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije koju su pokrenuli županica Marina Lovrić-Merzel i župan Siniša Hajdaš Dončić, u Krapini se održao radni sastanak na temu poljoprivrede.

Naime, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo KZŽ Luka Čuljak bio je domaćin pročelniku za poljoprivredu Sisačko-moslavačke županije Zoranu Vasiću i predsjedniku Regionalnog saveza zadruga Ivanu Pucoviću.

Između ostaloga, dogovoreno je da će Krapinsko-zagorska županija biti partner na 5. izložbeno-prodajnom sajmu zadrugarstva, obrtništva, turizma, lova i ribolova koji se 10. i 11. srpnja održava u Sunji.

Naša je županija osigurala 10 besplatnih izložbenih prostora te je ovo prigoda da pozovemo zainteresirane izlagače koji žele sudjelovati na ovom sajmu da se jave u Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Krapinsko-zagorske županije.

NAjčitanije