Kup Zagorja za limače i zagiće

Danas u 19 sati u Velikom Trgovišću počinje noćni nogometni turnir za limače i zagiće (rođene 1997. i 1999. godine). Tur

grb_veliko_trgovisce.jpg

Danas u 19 sati u Velikom Trgovišću počinje noćni nogometni turnir za limače i zagiće (rođene 1997. i 1999. godine). Turnir se igra u sklopu Tjedna Općine Veliko Trgovišće od danas do nedjelje. Na turniru nastupa 16 ekipa 97´ godište i 12 ekipa 99´ godište iz Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije i Grada Zagreba.

Danas su na rasporedu utakmice u skupinama A i B za 97´ godište. U grupi A su Oštrc (Zlatar), Zagorec (Krapina), Jedinstvo (Sveti Križ Začretje) i Mladost (Zabok). Grupu B čine Toplice (Krapinske Toplice), Zagorec (Veliko Trgovišće), Bistra i Klanjec.

Sutra se igraju utakmice C grupe 97´ godište i A grupa 99´ godište. U grupi C (97´) igraju Inter (Zaprešić), Dinamo (Zagreb), Tekstilac (Zagreb) i Pregrada, dok su u grupi A (99´) Škola nogometa Kranjčar, Toplice (Krapinske Toplice), Zagorec (Veliko Trgovišće) i Hrvatski Dragovoljac (Zagreb).

U srijedu se igraju utakmice grupe B (99´) koju čine Tekstilac (Zagreb), Inter (Zaprešić), Zagreb i Ponikve (Zagreb).

U četvrtak u 17 sati igra se revijalna utakmica između veterana Dinama i domaćeg Zagorca. Na turniru se igraju utakmice grupe D (97´) i grupe C (99´). U grupi D (97´) igraju Vrapče (Zagreb), Oroslavje, Ponikve (Zagreb) i Lokomotiva (Zagreb). Grupu C (99´) čine Klanjec, Zagorec (Krapina), Lokomotiva (Zagreb) i Špansko (Zagreb).

Svaki dan turnir počinje u 19 sati, a igra se na igralištu NK Zagorec u Velikom Trgovišću.

Piše: T. Benčić

NAjčitanije