MALO POŽURILI: Loborski HNS već ima kandidata za načelnika

Autor zagorje.com

Podsjetimo, lokalni izbori održavaju se tek iduće, 2017. godine

hns .jpg

S početkom nove godine krenule su i uobičajene izvještajne skupštine po podružnicama HNS-a. Loborski HNS-ovci su na svojoj skupštini koja je održana proteklog vikenda već predstavili i svog kandidata za načelnika na lokalnim izborima sljedeće godine.

Njihov kandidat je Marko Rihtarić (28), magistar građevine, koji, kažu HNS-ovci, ima veliku energiju i potencijal za obavljanje ove dužnosti te će ga županijska organizacija uključiti u edukacije koje provodi sa ostalim potencijalnim kandidatima za izvršne funkcije lokalne razine. Izvještajnoj skupštini su nazočili i dvoje saborskih zastupnika HNS-a, Marija Puh i Igor Kolman, a prisustvovali su joj i predsjednik Županijske organizacije Anđelko Topolovec te potpredsjednik županijske organizacije Ivan Maligec.

Na skupštini je istaknuto i žaljenje što na Općinskom vijeću nisu prihvaćeni amandmani HNS-a na općinski proračun, iako su projekti za koje su se tražili amandmani bili izborni program i obećanja aktualnog načelnika Općine. Također je rečeno da će loborski HNS i dalje inzistirati na bitnim projektima, kako bi se oni i ostvarili jer su vrlo važni za žitelje Općine.

NAjčitanije