Jeste li zamijetili drvene kućice diljem Zaboka?

Autor zagorje.com
Volonterska akcija (5).JPG

Posljednjih mjesec dana u okviru programa Centra za mlade Krapinsko - zagorske županije aktivno se provodila volonterska akcija izrade kućica i hranilica za ptice. Ukupno 9 marljivih volontera/ki Multimedijalnog centra STUB-KLUB, Petroža i Bedekovčanske udruge mladih izradilo je 25 kućica i 5 hranilica za ptice.

Kućice i hranilice postavljene su na području Zaboka i to na Trg Dragutina Domjanića, Trg Ksavera Šandora Đalskog, Park Milana Prpića i u reGARDEN-u, a postavila ih je Plavinka d.o.o., poduzeće grada Zaboka za obavljanje komunalne djelatnosti.

Program Centra za mlade provodi se na području Krapinsko - zagorske županije, a isti je sufinanciran od strane Krapinsko - zagorska županije. Centar za mlade Krapinsko - zagorske županije mjesto je kvalitetnog rada s mladima, njihovo aktiviranje, razvijanje i korištenje individualnih potencijala u svrhu pronalaženja novih i efikasnih rješenja za društvene izazove.

Ovo je mjesto raznovrsnih aktivnosti i mjesto za razvijanje međusektorske suradnje koja stvara bolje okruženje za život mladih.