Međunarodni festival vina, pjesme i wellnessa

Autor

U hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama ovoga vikenda, 3. i 4. listopada, održat će se 1. Međunarodni festival vina,

p_640899krapinski_festival1.jpg
U hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama ovoga vikenda, 3. i 4. listopada, održat će se 1. Međunarodni festival vina, pjesme i wellnessa – In vino veritas fest. Ova marketinško-turistička manifestacija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH okupit će vinare, glazbenike i wellness ponudu.

Uz izložbu vina u kongresnoj dvorani, s pratećim radionicama i izlaganjima na temu povezanosti vina, zdravlja i wellnessa, obje večeri od 20 sati bit će zabavne večeri uz pjesme o vinu u dvorani hotela. Danas će se održavati radionice od 17 sati na temu Vina i prehrane, Vinskih cesta kao branda agroturizma, Zagorskih vinskih turističkih cesta, te iskustva u stvaranju robnih marki vina Zagrebačke županije.

Sutra od 10.45 bit će radionice Edukacija u wellnessu – timski rad, te Prezentacija wellness tretmana – Vino body revital. Od 15.30 bit će radionice Vino i zdravlje, edukacija o vinskim sortama sjeverozapadne Hrvatske, te Ipard programi u RH – primjena i mogućnosti korištenja poticaja iz EU fondova.

U zabavnom dijelu programa nastupat će Sandra Bagarić, Adam Končić, Šajeta, Aduti, Bonaparte, Koala band, Danijel i Bonita, Ivica Pepelko, Fakini, Gordana Ivanjek, Zagorski Maheri i drugi.
NAjčitanije