Mercator daruje besplatne pelene

Autor

Na konferenciji za medije održanoj u Zagrebu u hotelu «The Westin Zagreb» predstavljen je zajednički projekt

p_889168Moje_prve_pelene_01 (600 x 399).jpg
Na konferenciji za medije održanoj u Zagrebu u hotelu «The Westin Zagreb» predstavljen je zajednički projekt Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi i Mercatora Hrvatska pod nazivom «Moje prve pelene».



U sklopu projekta «Moje prve pelene» Mercator Hrvatska će svakom novorođenčetu u Hrvatskoj, rođenom u studenom, u mjesecu u kojem se u svijetu na poseban način dodatna pažnja posvećuje djeci, donirati četiri paketa pelena.

Da bi ostvarili pravo na besplatne pelene, rodilje trebaju za vrijeme svog boravka u rodilištu, u svojoj «Zdravstvenoj knjižici od rođenja do punoljetnosti» potražiti kupon, s kojim mogu uz predočenje Knjižice podignuti pelene u bilo kojem Mercatorovu trgovačkom centru u Hrvatskoj.

Roditelji koji nemaju u blizini Mercatorove trgovačke centre mogu se obratiti na besplatan broj 0800-622-626 i pelene će im biti dostavljene.

Projekt «Moje prve pelene» odlučile su poduprijeti i dvije poznate mame koje su potkraj travnja ove godine u istom danu, u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj bolnici u Zagrebu, dobile prinove. Ivana Husar Mlinac 28. travnja rodila je sina, a Uršula Tolj kćer.

Kao javnim osobama želja im je na različite načine pomoći budućim mamama, ponajprije osobnim iskustvom i savjetima te na taj način, osvještavanjem javnosti o različitim potrebama i pravima majki i djece, pridonijeti boljoj kvaliteti njihova života.

.
NAjčitanije