Milan Bandić najavio pobjedu u prvome krugu

Autor

Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić u ponedjeljak je za svojeg posjeta Krapini bio dosta optimističan u pogled

banderas.jpg

Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić u ponedjeljak je za svojeg posjeta Krapini bio dosta optimističan u pogledu svojeg izbornog rezultata na predsjedničkim izborima.

„ Dan izbora još je daleko, ali s obzirom kako građani regairaju na moju kampanju, pokušat ću sve riješiti već u prvome krugu „, istaknuo je Bandić ponovivši da je on na strani onih koji se ujutro rano dižu, a klasno navečer liježu, a ipak teško žive.

Na novinarski upit, Bandić je komentirao i najave da će njegovi najbliži suradnici Davor Jelavić i Zvonimir Šostar podijeliti njegovu sudbinu, odnosno bit će izbačeni iz SDP – a nakon drugog kruga predsjedničkih izbora.

„ Na to nemama komentara. Ja sam onaj koji je sa Račanom stavarao SDP, dok su se oni koji sada to rade priključili stranci u predvečerje promjena „, rekao je Bandić, koji se nakon Krapine uputio u Krapinske Toplice, potom u Zabok i Bedekovčinu, a boravak u Zagorju završit će u Mariji Bistrici, gdje će u 18 sati prisustvovati na misi u marijabistričkoj bazilici.

Tekst i snimka : Zoran Gregurek

NAjčitanije