Na Bračaku udaren pješak, u Gornjoj Stubici ukraden auto i mobitel

Autor mb

Jučer su u Pili djelatnici čuvarske službe zatekli 40-godišnjeg muškarca u krađi grančica stabla jele na prostorima parka prirode Medvednica, čime je javna ustanova oštećena za nekoliko tisuća kuna.

Policija znak.jpg

Policijska uprava krapinsko - zagorska evidentirala je tri prometne štete s materijalnom štetom te dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su tri osobe zadobile lake i jedna osobe teške tjelesne ozlijede .Jučer oko 10.45 sati u mjestu Bračak došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.Pedesetrogodišnji vozač upravljajući kombi vozilom unatrag s platoa bolnice udario je u 69-godišnjeg pješaka koji je pao na pod te zadobio teške tjelesne ozlijede.

Zaredalo se i više krađa. U razdoblju od 20. listopada do 3. studenoga u Petruševcu nepoznati je počinitelj porušio i otuđio nekoliko stabala bukve iz šume u vlasništvu 70-godišnjakinje. Jučer su u Pili djelatnici čuvarske službe zatekli  40-godišnjeg muškarca u krađi grančica stabla jele na prostorima parka prirode Medvednica, čime je javna ustanova oštećena za nekoliko tisuća kuna. U Gornjoj Stubici je 32-godišnji hrvatski državljanin otuđio nezaključani automobil te mobilni uređaj, oštetivši 43-godišnjeg hrvatskog državljanina za nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 18. do 21. studenoga 2016. godine u Lučelnici Tomaševečkoj, 21 i 22-godišnji hrvatski državljani nasilno su ušli metalni kontejner, na deponiju smetlišta, iz kojeg su otuđili dva mobilna uređaja u vlasništvu 38-godišnjeg zaposlenika poduzeća. Ukupna materijalna šteta cijeni se na desetak tisuća kuna. 

NAjčitanije