Na mjestu mrtav u prepolovljenom kombiju na pruzi

Autor

Dragutin Kuhanec (52) poginuo je jučer oko 8.30 sati na pružnom prijelazu između mjesta Križovljan i Slanje pokraj Ludbr

p_589136crn-kam-txt.jpg
Dragutin Kuhanec (52) poginuo je jučer oko 8.30 sati na pružnom prijelazu između mjesta Križovljan i Slanje pokraj Ludbrega kada je lokomotiva teretnog vlaka doslovno prepolovila njegov furgon.


Kuhanec, djelatnik ludbreške ispostave Poduzeća za ceste Varaždin, upravljao je teretnim vozilom iz smjera Križovljana prema Slanju. Kada je došao do pružnog prijelaza koji je obilježen Andrijinim križem i prometnim znakom obaveznog zaustavljanja, najvjerojatnije zbog nepažnje, ali i loše vidljivosti prouzročene vrlo gustom maglom, nije vidio vlak koji je dolazio iz smjera Varaždina. Vlak koji vozi na relaciji Varaždin - Koprivnica udario je izravno u furgon kojim je upravljao.

Dragutin Kuhanec od zadobivenih je ozljeda preminuo na mjestu nesreće. O prometnoj nesreći obaviješten je istražni sudac.

Sudac Županijskoga suda u Varaždinu nije izašao na mjesto nesreće, nego je očevid prepustio policijskim službenicima PP-a Ludbreg, a tijelo poginulog prevezeno je u Opću bolnicu Varaždin radi obdukcije.

Izvor: Jutarnji list
NAjčitanije