Načelnica Curiš Krok potpisala ugovor vrijedan više od 98 tisuća eura: Započinje obnova ceste u Bočakima

Autor zagorje.com
potpisan ugovor obnova ceste- konjščina-  (2).jpg

Načelnica Općine Konjščina Anita Curiš Krok je nakon provedenog postupka javne nabave potpisala ugovor o sanaciji nerazvrstane ceste na dionici Bočaki. 


Projekt, čija je vrijednost 98.103 eura s PDV-om, obuhvaća obnovu prometnice u dužini od 870 metara, a izvođač radova je tvrtka Kolnik d.o.o. iz Marije Bistrice.


Stručni nadzor projekta povjeren je tvrtki G.N.P. - Trasa d.o.o. iz Svetog Križa Začretja, čija usluga nadzora iznosi 4.906 eura s PDV-om. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu od 27.700 eura, što predstavlja značajnu potporu ovom infrastrukturnom zahvatu.


- Nakon višegodišnjih prometnih problema naših sugrađana u Bočakima i dovršetka aglomeracije, drago mi je što će kompletna dionica napokon biti sanirana. Tijekom trogodišnjeg trajanja aglomeracije, nastala su oštećenja koja će sada biti popravljena. Ova dionica je bitna jer prolazi pored hotela, a poboljšanje infrastrukture na tom području će doprinijeti svima - istaknula je saborska zastupnica i načelnica Anita Curiš Krok.


Općina moli sve korisnike navedene dionice za razumijevanje i strpljenje tijekom izvođenja radova, koji će biti završeni prema ugovorenim rokovima.

NAjčitanije