Najveći hrvatski incoming turoperater posjetio Zagorje

Autor mb

Cilj ovog posjeta bio je upoznati djelatnike Uniline-a sa svim turističkim resursima na području Krapinsko-zagorske županije

Uniline2.jpg

Tridesetak djelatnika Unilinea iz Pule, najvećeg incoming turoperatera u Hrvatskoj proteklog je vikenda boravilo na području naše Krapinsko - zagorske županije.

U Zagorju su bili na radnom Team buildingu. Radni dio, smještaj za sudionike te sam Team building koji uključuje sudjelovanje u streličarstvu te niz aktivnosti iz srednjevjekovnog razdoblja organiziran je u Termama Tuhelj uz pomoć  Družbe vitezova zlatnog kaleža iz Gornje Stubice.

Gosti iz Unilinea posjetili su nekoliko turističkih objekata, među kojima su Vinarija Petrač, Aparthotel Villa Magdalena te Vodeni park Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama, Turističko selo Vuglec Breg u Škarićevom, Villa Zelenjak i Muzej Staro Selo u Kumrovcu te Galerija Antuna Augustinčića i Franjevački samostan u Klanjcu.

U najskorije vrijeme će uslijediti i obilazak preostalih turističkih atraktivnih objekata poput Bluesun hotela Kaj, Termi Jezerčica i Aparthotel Snježna Kraljica – sve kako bi Zagorje kao vodeća kontinentalna turistička regija pronašla svoje mjesto u svim promotivnim kanalima Uniline-a kroz prodaju konkretnih turističkih paketa u tuzemstvu te na europskom i djelu svjetskog turističkog tržišta

NAjčitanije