Najveći trgovački centar otvara svoja vrata 24. listopada

Autor

Ambiciozni cilj spektakularnog otvaranja prvog tvorničkog Roses Fashion outlet dućana u Svetom Križu Začretju, koji je p

p_877535sveti kriz.jpg
Ambiciozni cilj spektakularnog otvaranja prvog tvorničkog Roses Fashion outlet dućana u Svetom Križu Začretju, koji je planiran u rujnu, nije se ostvario. Najveći trgovački centar u Zagorju otvara svoja vrata 24. listopada, a najavljeno spektakularno otvaranje bit će dan kasnije.

Rok je 24. listopad

Kako doznajemo, rok otvaranja je pomaknut zato što su nakon ljetnih mjeseci i godišnjih odmora zakupci prostora izrazili želju da bi im više odgovaralo da se rok pomakne za listopad. Investicija, koja je općinu Sveti Križ Začrtje pretvorila u najveće gradilište u ovom dijelu Hrvatske, vrijedna je 50 milijuna eura, a završetkom prve faze ovdje će posao naći približno 600 ljudi. Na zavodu za zapošljavanje tijekom ljeta je bilo 348 osoba sa zanimanjem trgovac.

Prva faza radova obuhvaća 15.000 četvornih metara, a druga dodatnih 90.000 četvornih metara.

Ljubitelji markirane robe koji su dosad odlazili u Zagreb i Sloveniju ovdje će moći kupiti poznate, vrhunske svjetske, marke, poput Dolce Gabbana, Vero Mode, Armani, Benetton, Mustang, Levis, Mango i druge i to po s popustom 30 do 70 posto.

Riječ je o odjevnim predmetima koji su iz određenog razloga višak, ili su iz prošle sezone ili o robi s neznatnom greškom, što brojnim kupcima i neće smetati.

Turistički doživljaj

U “malom šoping gradu” osim prodavanica bit će i niz drugih sadržaja za što bezbrižnju kupnju jer ulagači žele od svega stvoriti turistički doživljaj. A tome će pridonijeti i stil gradnje, koja oslikava tradicionalnu povijest regije, s obilježima zagorskih dvoraca. Elementi kao stupovi, lukovi, mostovi i rijeka stvarat će poseban ambijent.

Trenutačno su kapaciteti u centru popunjeni oko 96 posto. Više nije dovoljno samo nuditi robu u dosadnim halama, posjet mora biti kao nesvakidašnji doživljaj za cijelu obitelj, moto je austrijskih ulagača.

Izvor: Večernji list
NAjčitanije