Naoružani razbojnici opljačkali poštanski kombi

Autor

Dvojica nepoznatih maskiranih pljačkaša, naoružani pištoljima, zaskočili su jutros oko 6 sati, ispred poštanskog ureda u

Dvojica nepoznatih maskiranih pljačkaša, naoružani pištoljima, zaskočili su jutros oko 6 sati, ispred poštanskog ureda u Svetom Križu Začretju, jednog djelatnika pošte i vozača poštanskog kombija, koji je u poštanski ured u Svetom Križu Začretju dovezao veću količinu novca, pretpostavlja se, za mirovine. Vozača i djelatnika pošte razbojnici su zatvorili u poštanski ured i odnijeli iz kombija više vreća s većom količinom novca.

O kolikoj je svoti riječ policija nije otkrila «radi daljnje kriminalističke obrade», a budući se za počiniteljima još uvijek traga, policija moli sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o počinjenom razbojstvu ili počiniteljima, da jave najbližoj policijskoj postaji ili na broj 92.

Budući je na istom mjestu gotovo na indentičan način prije dva mjeseca počinjena vrlo slična pljačka, policija će u kriminalističkoj obradi povezivati oba slučaja, rekao nam je glasnogovornik PU Krapinsko-zagorske Miljenko Fruk.

Podsjetimo, u studenom prošle godine dvojica su razbojnika na istom mjestu iz poštanskog kombija, misleći da kradu novac, ukrali vreće u kojima su bili vrijednosni papiri, od kojih, kažu upućeni, pljačkaši nisu mogli imati koristi. Pljačka se dogodila također oko 6 sati ujutro, pljačkaši su također bili maskirani i naoružani te su djelatnike pošte zatvorili u poštanski ured. Jedina je razlika što su jutros uzeli vreće u kojima je bio novac.

NAjčitanije