Neoprezno ušla u zavoj i izazvala tešku prometnu nesreću, jedna je osoba poginula

policija nesreća noć

Policija je izvijestila danas o detaljima teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su ozlijeđene u mjestu Sop blizu zagrebačkog centra Ikea.

Nesreća se dogodila jučer, oko 9.25 sati, a skrivila ju je 26-godišnja vozačica renaulta clija zagrebačkih oznaka, piše danica.hr.

“Kretala se Savskom ulicom u mjestu Sop u smjeru jugoistoka. U dugom desnom zavoju prešla je vozilom na suprotnu kolničku traku gdje je naletjela na hyundai getz zagrebačkih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak. U tom vozilu bilo je još dvoje putnika.  
U prometnoj nesreći smrtno je stradao 47-godišnji putnik iz hyundaija, dok su 41-godišnji vozač te 33-godišnji putnik iz istog vozila lakše ozlijeđeni. Liječnička pomoć im je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Lakše je ozlijeđena i vozačica renaulta clija te joj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. Očevid na mjestu događaja je obavio dežurni zamjenik Općinskog kaznenog državnog odvjetništva”, rekli su danas u policiji, javlja danica.hr.

Vozačicu čeka kaznena prijava za izazivanje teške prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.