Nizom aktivnost zagorski policajci obilježili svoj dan

FotoJet (45).jpg

U sklopu aktivnosti povodom obilježavanja Dana policije i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila, 28. rujna održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi te sportski dio susreta koji je obilježen takmičenjem u malom nogometu.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je u organizaciji Gradskog društva crvenog križa Zabok i Policijske uprave krapinsko-zagorske u Vatrogasnom domu u Zaboku. Osim mnogobrojnih građana akciji su se odazvali i policijski službenici naše Policijske uprave, a među njima i zamjenik načelnika Policijske uprave Robert Pavić.

U sklopu aktivnosti povodom obilježavanja "Dana policije 2023." i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila Policijska uprava krapinsko-zagorska i Međunarodno policijsko udruženje, Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje organizirali su sportski susret zaposlenika naše Policijske uprave koji je obilježen malonogometnim turnirom, nogometnim ekipama iz ustrojstvenih jedinica PU krapinsko-zagorske pridružila se ekipa pravosudne policije Ministarstva pravosuđa, odigranim kao VI. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“ u spomen na prerano preminulog kolegu i člana IPA koji se cijeli život bavio sportom.