Novi fiksni operater već u travnju

Autor

Svi oni koji su se godinama bunili protiv monopola na tržištu fiksne telefonije, od danas mogu biti zadovoljni. Optima T

optima1.jpg

Svi oni koji su se godinama bunili protiv monopola na tržištu fiksne telefonije, od danas mogu biti zadovoljni. Optima Telekom, novi pružatelj usluga fiksne telefonije na hrvatskom tržištu pokrenuo je informativni centar, a početak rada najavljuje za travanj.

Pozivom na besplatan broj telefona 0800 0088, svi zainteresirani mogu ostaviti osobne podatke na osnovu kojih će ih osoblje Optima Telekoma kontaktirati čim budu poznati prvi komercijalni uvjeti rada.

Osim kontakt centra, od danas su dostupne i nove Internet stranice www.optima-telekom.hr, gdje će posjetitelji također imati priliku ostaviti osobne podatke. Uz korporativne informacije, na internet stranici se u vidu pitanja i odgovora mogu naći sve bitne informacije o novom pružatelju usluga fiksne telefonije.

Jedan od važnijih podataka koje sigurno zanima korisnike, jest da kod samog prelaska na drugu mrežu, mogu zadržati postojeći telefonski broj.

Što se cijene tiče, iz tvrtke kažu kako cijena telefoniranja ovisi o uvjetima međusobnog povezivanja s postojećim operatorima na tržištu.

Optima Telekom 19.studenog dobila je dozvolu za javnu govornu uslugu u nepokretnoj mreži, čime je Hrvatska dobila drugog operatera u fiksnoj telefoniji.

Dozvola se odnosi na pružanje javne govorne usluge u nepokretnoj mreži bez uporabe radiofrekvencijskog spektra na nacionalnoj razini i to na razdoblje od 30 godina.

Tvrtka Optima Telekom posluje u sklopu Optima Grupe, koja je u vlasništvu Matije Martića, prijašnjeg direktora Digitrona iz Buja. Djeluju 14 godina, većinom se bave gradnjom call-centara koje su izgradili i za T-Hrvatski telekom i za VIPnet, mnoge banke te druge institucije i tvrtke u Hrvatskoj i široj regiji.

Optima Grupa ima svoje regionalne urede u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji i Crnoj Gori.

NAjčitanije