O tučnjavi gledatelja na stazi WRC Croatia Rallya oglasili su se i organizatori: 'Najoštrije osuđujemo...'

FotoJet - 2023-04-23T122637.778.jpg

Nakon što smo danas prenijeli video snimku tučnjave gledatelja na stazi WRC Croatia Rally 2023., koja je objavljena na jednom You Tube kanalu, priopćenjem se oglasio Organizacijski odbor WRC Croatia Rally 2023.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Najoštrije osuđujemo ponašanje neodgovornih pojedinaca prikazano u videu. Ove scene u niti jednom svom dijelu ne prikazuju istinsku navijačku zajednicu koja strastveno prati automobilistički sport i automobilistička natjecanja. Svojim neodgovornim ponašanjem akteri ovih scena nisu u opasnost doveli samo svoje živote već i službene osobe, volontere natjecanja te natjecateljske posade. Kao što je vidljivo na snimci, službeno osoblje i naši volonteri učinili su sve, riskirajući svoje živote, kako bi ovaj događaj spriječili te osigurali cestu. U dogovoru s nadležnim službama podnijet ćemo službenu prijavu i tražiti da se akteri pronađu i najoštrije sankcioniraju. Ovakvim scenama i osobama ovakvog ponašanja jednostavno nije i ne smije biti mjesto na našim niti bilo kojim sportskim događajima niti uz natjecateljske trase.

Organizacijski odbor WRC Croatia Rally 2023.“

Podsjetimo, kako smo već pisali ranije danas, nevjerojatna snimka objavljena je jučer na jednom You Tube kanalu, a navodno prikazuje jučerašnju tučnjavu nekolicine gledatelja na cesti, odnosno, na stazi WRC Rally Croatia i to neposredno prije nailaska trkačeg WRC vozila.

Kakvu opasnu glupost su izveli pogledajte u videu:

[VIDEO] Gledatelji se potukli na stazi neposredno prije nailaska WRC vozila