Obilježavanje Dana policije

Autor

Policijska uprava Krapinsko-zagorska povodom 29. rujna, Dana policije , provodi niz aktivnosti. Danas je u suradnji s Žu

polic.jpg

Policijska uprava Krapinsko-zagorska povodom 29. rujna, Dana policije , provodi niz aktivnosti. Danas je u suradnji s Županijskim društvom Crvenog križa organizirano dobrovoljno darivanje krvi, koje je provedeno u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Pregrada.

Cijeli ovaj tjedan za učenike prvih razreda osnovnih škola održavaju se dani otvorenih vrata u sjedištu policijskih postaja Zabok, Donja Stubica, Klanjec, Krapina, Pregrada i Zlatar Bistrica. Sutra i u četvrtak bit će organiziran posjet obiteljima policajaca poginulih u Domovinskom ratu i paljenje svijeća na grobovima poginulih.

U petak će se od 8 do 13 sati na sportskim terenima Termi Tuhelj održati sportska natjecanja ekipa svih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave krapinsko-zagorske. Policajci će se natjecati u malom nogometu i potezanju konopa, policajke u pikadu i pucanju iz zračne puške, a zajedno će se nadmetati u pripremanju kotlovine.

Nakon sportskih natjecanja, od 13 sati bit će održana svečana proslava Dana policije i prigodni domjenak.

NAjčitanije