Obrtnička komora raspisala natječaj za učeničke stipendije

Autor

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije raspisuje natječaj za dodjelu šest stipendija učenicima I. razreda srednjih

skola_upis.jpg

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije raspisuje natječaj za dodjelu šest stipendija učenicima I. razreda srednjih škola s područja Krapinsko-zagorske županije za školsku godinu 2009./2010. za zanimanje: zidar, keramičar, kuhar, konobar (za svako zanimanje po jedna stipendija), a za stolara dvije stipendije.

Stipendija iznosi 600 kuna mjesečno, tijekom svih 12 mjeseci u godini, a odobrava se za cijelo vrijeme redovnog školovanja i bespovratna je. Prednost pri dodjeli stipendije imaju učenici s boljim uspjehom u osnovnoj školi, slabijih materijalnih uvjeta i s više djece u obitelji.

Prijava za natječaj vrši se popunjavanjem obrasca koji se može podići u Obrtničkoj komori Krapinsko-zagorske županije, Magistratska 2, Krapina ili u Udruženjima obrtnika na području KZŽ, a rok za dostavu prijava je 20. rujna.

Uz prijavu je potrebno priložiti sljedeće dokumente: svjedodžbe od I. do VIII. razreda, potvrdu o primanjima (plaća, mirovina, dječji doplatak, alimentacija, naknada Zavoda za zapošljavanje, potvrda Porezne uprave o prihodima (za nezaposlene bez primanja), potvrdu škole o upisu. Nepotpuni zahtjevi ili zahtjevi s netočnim podacima se odbacuju.

Za sve informacije i zahtjeve za prijavu, možete se obratiti u Udruženja obrtnika na području KZŽ ili u Obrtničku komoru Krapinsko-zagorske županije, Magistratska 2, Krapina - telefon 300-547.

NAjčitanije