Održana sjednica Predsjedništva SDP-a

Autor


Arhivska fotografija
Na sjednici Predsjedništva SDP-a Krapinsko- zagorske županije, održanoj ove srijede, razmatrao

borovcak_hajdas21 (768 x 576).jpg

Arhivska fotografija

Na sjednici Predsjedništva SDP-a Krapinsko- zagorske županije, održanoj ove srijede, razmatrao se prijedlog županijskog proračuna za 2011. godinu te se raspravljalo o programskoj platformi i pripremama za parlamentarne izbore.

Članovi Predsjedništva SDP-a KZŽ ocijenili su prijedlog proračuna Županije realnim i ostvarivim, te ga snažno podržali. Ulaganje u obrazovanje, energetsku učinkovitost, te razvoj i potpora poduzetništva čine programsku platformu SDP-a te se upravo tim postavkama Predsjedništvo rukovodilo u prihvaćanju iznesenog prijedloga, a koji je iznio predsjednik SDP-a KZŽ, Siniša Hajdaš Dončić.

Siniša Hajdaš Dončić istaknuo je i zamjetan napredak u razvoju turističkih potencijala naše županije, a koji će svakako pripomoći i rastu standarda Zagoraca i Zagorki.

„Mnogo je učinjeno, a biti će učinjeno još i više. Kriza nas neće omesti, ona će nas ojačati i prihvaćamo je kao izazov. Krapinsko-zagorska županija uspijeva se pozicionirati kao moderna europska regija u svim područjima djelovanja, to me čini zadovoljnim, a SDP se kroz takav pristup pokazao kao stranka sposobnih ljudi koji znaju kako upravljati i voditi Krapinsko-zagorsku županiju i u ovo vrijeme snažnih izazova“ – istaknuo je predsjednik SDP-a, Siniša Hajdaš Dončić.

Kada su u pitanju pripreme za parlamentarne izbore iskazano je zadovoljstvo sa dosadašnjim koordinacijskim radom na razini treće izborne jedinice, čiji je koordinator predsjednik SDP-a Krapinsko-zagorske županije i župan Siniša Hajdaš Dončić. Naglašeno je kako je sa prioritetima razvoja triju županija koje čine III. izbornu jedinicu upoznato i vodstvo SDP-a Hrvatske, te će oni činiti i programsku platformu s kojom će se koalicija stranaka predvođenih SDP-om predstaviti biračima.

Članovi Predsjedništva zaključili su kako je situacija u državi napeta i nepredvidiva, živi se od danas do sutra i ono što je jedino sigurno u našoj zemlji jest velika neizvjesnost i strah građana od još dubljeg poniranja gospodarstva koje nas, a na što SDP već godinama i upozorava, jedino može izvući iz gliba.

Čvrsto vjerujući u programsku platformu SDP-a, a koja će uskoro biti prezentirana i široj javnosti, članice i članovi Predsjedništva izrazili su uvjerenje kako će građani upravo kroz program SDP-a prepoznati put izlaska iz krize.

NAjčitanije